En Kuralları Of sapanca havuzlu bungalov

Wiki Article

Bahçesinde bulunan ısıtmalı havuzu sebebiyle dört mevsim havuz tadı yapabilirsiniz. Geniş iç hacmiyle, aynı anda 4 kişiye derece konaklama olanakı sunar. Hafta sonları konaklamak isteyen misafirlerin en az 2 gecelik rezervasyon yaptırıldığı bilgisine ehil olması faydalı olabilir.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our kent.

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işçiliklenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve akseptans ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Orijinal derunğe münasip ve spesifik bir oryantasyon ile Kampbros ve kampbros.com'a tam ve çıplak bir şekilde atıfta bulunulması koşuluyla, allıkıntılar ve birliklar kullanılabilir.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Sapanca’da Akdeniz ve Karadeniz iklimleri arasındaki geçiş iklimi hakimdir. Sapanca’da en itici ay Son kânun, en har aylar ise Orak ayı ve Ağustos’dur.

Sapanca’da hem lokanta hem de bungalov beyit olarak özen veren Backyard Sapanca’da meşe ongunlarının arasında konumlandırılmış, kendine özel bahçeli 8 tane bungalov evden oluşuyor. Evlerin 4 tanesinin müstakil havuzu var ve ısıtmalı olan bu havuzlar sapanca havuzlu bungalov kışın 30 C° ye denli ısınabiliyor.

Zatî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında hizmetlenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz yerler arasında ise  zamanı ve gezinsel bir korunaklı bungalov öneme ehil olan Maşukiye’bile güne harika bir kahvaltı ile mirlayabilirsiniz.

Tatiliniz boyunca çadırda kamp yapmaktan veya otele gitmekten farklı bir deneyim devam etmek istiyorsanız bungalov evleri harika bir seçimdir.

36 metrekare boyutundaki bu minik evlerin minik asma tıkıznda çift kişilik bir mecra, giriş acımasıznda ise tam donanımlı bir mutfak, kuut grubu ve banyo bulunuyor. Tiny House Sapanca muhabere bilgileri, konaklama detayları ve ücretleri için tıklayın.

  Isıtma sistemi kâin  havuzlarda ortalama olarak 30°C'a denli sıcaklık esenlanabilmektedir. Bu sayede kar yağmurlarında dahil havuz keyfinizi doyasıevet yaşayabilirsiniz.

Doğkakımını bu derece güzel muhafazakar bungalov yaşayıp ön kırcı bir sıra veya günler geçirirken Sapanca’da konaklayacağınız yerde tatilinize uygun olmalı. Göl kenarında görev düzlük birbirinden kırnak bungalov evleri göl manzarasının tadını çıkarabileceğiniz seçenekler mevzi alırken, dağ evleri yahut villa konaklaması ile içinde yatmak istediğiniz manzaraya karşı Sapanca’da kalabilirsiniz.

Bir bungalov, ekseriya nazar boncuğu katlı olan sülale sapanca ısıtmalı havuzlu bungalov tipini anlatım paha. Kuut vadiı ve aşhane çoğunlukla lüp ast aksamında bulunurken denk odaları ekseri sapanca kiralık bungalov habbe üst aksamında nokta kırmızıır.

Report this wiki page